Gezichtsbehandelingen die je huid echt verbetert

Gezichtsbehandelingen die je natuurlijke schoonheid versterken, verbeteren en je huid laten stralen zoals nooit tevoren. Misschien zoek je er al een tijdje naar. Bij Alekskin snappen we precies wat jouw doel is!

Collageen gezichtsbehandeling

Bij het ouder worden ontdek je ze steeds vaker: fijne lijntjes, rimpeltjes, een minder stevige huid… De oorzaak is vermindering van collageen, een natuurlijk eiwit dat de huid stevigheid en elasticiteit biedt. Kies een gezichtsbehandeling die is gericht op het stimuleren van collageenproductie. Het maakt je huid steviger, elastischer en jeugdiger. Hoe klinkt dat?

Microneedling gezichtsbehandeling

Veroudering van je huid kan je voor een deel vertragen. Bijvoorbeeld met een microneedling behandeling. Een pijnloze behandeling waarbij we met fijne naaldjes kleine gaatjes in de huid maken. Dit stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid. De huid begint met het produceren van collageen en nieuwe cellen, waardoor veroudering wordt tegengegaan. Kortom, rimpels en littekens vervagen, je huid wordt gladder, steviger en krijgt een verbeterde textuur!

Microneedling is geschikt voor verschillende huidtypes en kan worden toegepast op het gezicht, de nek, het decolleté en andere gebieden van het lichaam.

Couperose gezichtsbehandeling

Rode, zichtbare bloedvaatjes in gezicht? Misschien dacht je dat je er mee moest leren leven. Niets is minder waar! Want met een radiotermolize behandeling kunnen we de couperose aanzienlijk verminderen of zelfs verwijderen. Vaak oogt de huid na een paar behandelingen al egaler en verminderen de rode bloedvaatjes.

Rosacea gezichtsbehandeling

Rosacea komt veel voor en is vaak chronisch. Heb jij ook last van roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes, puistjes en bultjes in het gezicht? Probeer je deze dagelijks te verschuilen onder een dikke laag make-up? Kies dan een rosacea huidbehandeling. Die kalmeert de huid, vermindert de roodheid, puistjes en bultjes. Je huid wordt gladder en egaler. Het brandige, prikkelende gevoel verdwijnt. Zichtbare bloedvaatjes verdwijnen of worden minder.

DE BESTE PRODUCTEN

Het Zwitserse kwaliteitsmerk LARENS is zowel effectief als zacht voor je huid. De producten bevatten meer dan 70 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Een natuurlijke manier om jouw huid te voeden en te verzorgen.

NIEUWSTE APPARATUUR

Naast onze producten maken we ook gebruik van hoogwaardige apparatuur, om jou het beste resultaat te geven. Kom langs in onze salon, dan vertellen we je graag meer!

MediLase Pro
Behandelingen met de diodelaser Medilase Pro zijn zeer comfortabel, snel en pijnloos.

Masculpt
De Masculpt is ontworpen voor het vormgeven van het lichaam.

Kriolpol HT
De meest effectieve niet-invasieve techniek voor het verwijderen van vet.