Gezichtsmassages
voor meer effect

Is jouw huid toe aan een oppepper? Probeer de Kobido massage! Deze combineert massage en acupressuur. En dat verbetert de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen. De productie van collageen wordt gestimuleerd en dat maakt de huid steviger en elastischer. Je huid wordt minder droog of minder vettig, want de talgklieren worden gereguleerd. Gezichtspieren, nek en schouders krijgen een oppepper. Zo reken je af met zwellingen en worden gifstoffen afgevoerd. Reken maar dat je daar een stralende huid van krijgt!

Japanse HADADO massage

Klaar voor een zachte en glanzende huid zonder chirurgische ingrepen of botox? De Hadado massage pakt de diepgaande gezichtsspieren en het totale gezicht aan. Deze behandeling zorgt voor een liftend effect op je gezicht, hals, decolleté en onderkin. Hadado is bovendien een goede remedie tegen zwellingen in de oogzone, hangende oogleden, pigmentvlekken, hangende mondhoeken en wangen en de zogenaamde ‘weduwebult’ in de nek.

KOBIDO Facelifting massage

Een face lifting massage gaat fijne rimpeltjes en lijntjes te lijf! Met strijk- en kneedbewegingen, tappen en drukpuntmassage stimuleren we de gezichtsspieren, verbeteren de bloedcirculatie en verwijderen giftige stoffen.

Dankzij de verbeterde bloedcirculatie en zuurstoftoevoer krijgt de huid een frissere en jeugdigere uitstraling. Door regelmatige stimulatie van de gezichtsspieren wordt de huid steviger en elastischer. Bereid je voor op een gladdere en egalere huidtextuur!

Gun jouw huid ook een massage!

Buccal massage, voor een stralend mooie huid!

Wil jij fijne lijntjes en rimpels verminderen en een jeugdige uitstraling behouden? Ontdek de kracht van onze Buccal massage bij Alekskin! Naarmate we ouder worden, verandert onze huidstructuur. De Buccal massage richt zich specifiek op de spieren van je gezicht en zorgt voor een natuurlijke lift en versteviging. Deze techniek stimuleert de bloedcirculatie en bevordert de aanmaak van collageen voor een stralende, jonger uitziende huid. Bij Alekskin combineren we massagetechnieken voor het beste resultaat! En we onthullen het geheim van specifieke gezichtsoefeningen die essentieel zijn om de spieren in je gezicht te versterken. Voor het behoud van volume, de contouren van je gezicht en een frisse en natuurlijke uitstraling.

bindweefsel buccal gezichtsmassage

DE BESTE PRODUCTEN

Het Zwitserse kwaliteitsmerk LARENS is zowel effectief als zacht voor je huid. De producten bevatten meer dan 70 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Een natuurlijke manier om jouw huid te voeden en te verzorgen.

NIEUWSTE APPARATUUR

Naast onze producten maken we ook gebruik van hoogwaardige apparatuur, om jou het beste resultaat te geven. Kom langs in onze salon, dan vertellen we je graag meer!

MediLase Pro
Behandelingen met de diodelaser Medilase Pro zijn zeer comfortabel, snel en pijnloos.

Masculpt
De Masculpt is ontworpen voor het vormgeven van het lichaam.

Kriolpol HT
De meest effectieve niet-invasieve techniek voor het verwijderen van vet.