Huidbehandelingen, maar dan anders

Kiezen voor een huidbehandeling is kiezen voor jezelf. Dus ga je voor een kwaliteit. Met hoogwaardige producten. En een ervaren huidspecialist die veel meer is dan een schoonheidsspecialiste. Bij Alekskin snappen we als geen ander hoe belangrijk je gezondheid en uitstraling zijn. Gun jezelf daarom een professionele huidbehandeling die je huid verjongt, verbetert en beschermt.

Huidbehandeling voor het gezicht

Laat jouw huid er op zijn best uitzien! Want je kunt zeker iets doen om de tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels en verlies van stevigheid. Kies hiervoor een van onze gezichtsbehandelingen.

Cellulite verwijderen

Goed nieuws: cellulite verwijderen (sinaasappelhuid) is echt mogelijk! Een anti-cellulite behandeling verbetert de huidtextuur van je billen, dijen, buik en armen. En dat zonder chirurgie of hersteltijd! Met massage, ultrasone therapie en radiofrequentie breken we vetcellen af, verbeteren je bloedsomloop en stimuleren de productie van collageen. Klaar voor een stevige, elastische huid?

Huidbehandeling is altijd meer

Een huidbehandeling is altijd een combinatie van advies, behandeling en de juiste producten. Met de juiste huidverzorgingsroutine en een regelmatige behandeling verbeter je je huid en rem je de gevolgen van het ouder worden.

DE BESTE PRODUCTEN

Het Zwitserse kwaliteitsmerk LARENS is zowel effectief als zacht voor je huid. De producten bevatten meer dan 70 zorgvuldig geselecteerde ingredi├źnten. Een natuurlijke manier om jouw huid te voeden en te verzorgen.

NIEUWSTE APPARATUUR

Naast onze producten maken we ook gebruik van hoogwaardige apparatuur, om jou het beste resultaat te geven. Kom langs in onze salon, dan vertellen we je graag meer!

MediLase Pro
Behandelingen met de diodelaser Medilase Pro zijn zeer comfortabel, snel en pijnloos.

Masculpt
De Masculpt is ontworpen voor het vormgeven van het lichaam.

Kriolpol HT
De meest effectieve niet-invasieve techniek voor het verwijderen van vet.