huidverbetering almelo schoonheidssalon

Alekskin, huidspecialist
aangenaam!

Ik ben Aleksandra, oprichtster van Alekskin. Toen ik in 2013 van Polen naar Nederland verhuisde, nam ik niet alleen mijn bagage mee, maar ook een diepe persoonlijke relatie met huidverzorging. Ik weet hoe het is om te worstelen met huidproblemen en hoe die strijd je zelfbeeld kan beïnvloeden. Jezelf onzeker voelen door je huid, het is iets dat ik persoonlijk heb ervaren. Het heeft me echter ook laten zien hoe belangrijk en waardevol het is om je huid de liefdevolle aandacht te geven die het verdient, en hoe een gezonde levensstijl daarbij een cruciale rol speelt. Die gevoelens, gecombineerd met mijn passie, leidden mij naar het beroep van huidspecialiste.

Mijn verhaal

In Polen dook ik al in de wetenschap van huidverzorging, waarbij ik me specialiseerde in Chemistry. Wat je misschien nog niet wist, is dat Polen een pionier is in huidverbetering en de innovatieve producten die daarbij horen. Die kennis gaf mij een uniek inzicht in de wondere wereld van huidverzorging en innovatie.

Mijn passie voor dit vak stopte niet bij deze opleiding. Met Alekskin volg ik continu de laatste ontwikkelingen in huidverzorging. Ik volg dan ook voortdurend cursussen om mijn kennis nog verder te verbreden. Meer dan alleen het behandelen van huidproblemen, is het mijn missie om ook het zelfvertrouwen en het welzijn van mijn cliënten een boost te geven!

Met Alekskin wilde ik een plek creëren waar ik mijn kennis direct kon toepassen en anderen kon helpen hun huid en zelfbeeld te verbeteren. En dat is gelukt! Want in onze salon draait alles om resultaten, actuele expertise en bovenal een zorgzame en persoonlijke benadering. Voor een gezonde huid en een stralend zelfvertrouwen!

Aleksandra schoonheidsspecialiste Almelo

DE BESTE PRODUCTEN

Het Zwitserse kwaliteitsmerk LARENS is zowel effectief als zacht voor je huid. De producten bevatten meer dan 70 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Een natuurlijke manier om jouw huid te voeden en te verzorgen.

NIEUWSTE APPARATUUR

Naast onze producten maken we ook gebruik van hoogwaardige apparatuur, om jou het beste resultaat te geven. Kom langs in onze salon, dan vertellen we je graag meer!

MediLase Pro
Behandelingen met de diodelaser Medilase Pro zijn zeer comfortabel, snel en pijnloos.

Masculpt
De Masculpt is ontworpen voor het vormgeven van het lichaam.

Kriolpol HT
De meest effectieve niet-invasieve techniek voor het verwijderen van vet.